İLAN

İ L A N

Belediye Başkanlığından  Bildirilmiştir.

Değerli Vatandaşlarım

Komşu İlçelerimizde  korona virüs vakaları görülmesi nedeniyle, ülkemiz genelinde uygulanmakta olan korunma çalışmaları kapsamında İlçemizde ’de bazı uygulamalar yapılacaktır.

Bu kapsamda vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça evlerinden dışarı çıkmamaları, toplu kullanım alanlarında uzun zaman kalmamaları sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleri, tokalaşma ve sarılma yapılmaması, yanındaki kişiyle arasındaki mesafeyi en az bir metre tutması. Ayrıca; kadınlarımız tarafından yapılmakta olan okuma, mevlit,  altın  günü ve diğer etkinliklerin ertelenmesi misafirliği gidilmemesi ve misafir kabul edilmemesi, Hasta ziyaretleri, umreden ve yurt dışından gelenlerin ziyaretlerinin ‘de yapılmaması ve kişisel temizliklerine dikkat  ederek her saat başı ellerini yıkamaları  gerekmektedir.

Ayrıca Belediyemizce yapılmakta olan toplu taşıma seferleri minimuma indirilecektir.

Halkımıza ilanen duyurulur.